lørdag, februar 24, 2018
Signe Sørensen og Therese Rekling
Foto: Jeppe Vejlø

Featuring er et magasin, der tager aktuelle samfundstemaer op for at give dem historisk perspektiv. F.eks. har vi skrevet om kvinders manglende plads i historien. Featuring er også et blogsite, hvor vi skriver indlæg om oplevelser, kultur og tendenser. Vi har blandt andet skrevet om at være i et parforhold med en cykelrytter, om forholdet til bedsteforældre og SKAM.

Hvad er en feature? En feature er en journalistisk fortælleform, hvor journalisten i højere grad end i almindelige nyhedsartikler tager ansvar for fortællingen. Der bruges litterære virkemidler til at gøre komplekse emner lettere at forstå og til at skabe identifikation for læseren. Samtidig giver featuren mulighed for at belyse et emne fra flere vinkler.

Redaktionen består af journalist og antropolog Therese Rekling og journalist og historiestuderende Signe Sørensen, som begge producerer artikler og indlæg til magasinet. Derudover bidrager en række freelance-journalister og fotografer. Hvis du er interesseret i et samarbejde med os, kan du kontakte os her på siden. Du er også velkommen til at finde os på Facebook.

 

SKRIBENTER

20 INDLÆG0 KOMMENTARER
17 INDLÆG0 KOMMENTARER
8 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
0 INDLÆG0 KOMMENTARER